Den 19. november 2019 donerede jeg 12 malerier til Frivilligcenret Helsingør til at udsmykke det nyistandsatte lokale på 1. sal. Og salgsudstillingen kan stadig ses – nu på 2. sal – hvor jeg udstiller sammen med Naivistisk Malegruppe.

Helsingør Kunstforening indkaldte i 2019 kunstnere til at dekorere el-skabe. Jeg meldte mig og fik leveret en låge i starten af oktober. I begyndelsen af november afleverede jeg så den færdigdekorerede låge, der nu monteret på et el-skab og kan ses i Skt. Olaigade, Helsingør.

I september havde Frivilligcentret Helsingør fødselsdag. Dette blev bl.a. fejret med en udstilling af Naivistisk Malegruppes billeder på både 1. og 2. sal. Der var stort fremmøde, og gæsterne fik fødselsdagslagkage og kaffe. En dejlig og festlig oplevelse.

I september/oktober deltog jeg i kunstnertræf i Helsingør Kunstgalleri. Kunstgalleriet havde opfordret kunstnere til at indsende malerier i mål 50×50 cm til bedømmelse. Udstillingen blev se af rigtig mange besøgende.

I foråret 2019 kom en svensk delegation fra Helsingborg til Hamlet og Frivilligcentret Helsingør for at se, hvad der blev arbejdet med. Naivistisk Malegruppe (som jeg er en del af) blev inviteret til et møde i Helsingborg med henblik på at udstille. Mødet mundede ud i en lille udstilling i Tryckeriet i Frederiksdal, som kan ses den 2.-7. december 2019.

Tilmeld dig Eva-naivist Nyhedsinfo her nedenfor – så du kan følge med i alle mine sjove, livsbekræftende, naivistiske maleriprojekter.